[021 66 56 92 02]

      مارا دنبال کنید 

[3000 82 88 48]

| جدیدترین پرونده ها |
پرسه در ملکوت
ورزش، نرمش، زندگی
بوی ماه مدرسه
به‌ نام وطن
ساکنین طبقات میانی
خانه امن
مصاحبه با دکتر شیخ‌الاسلام دربارۀ تغذیه در ایّام عید
تعطیلات نوروز فرصت بسیار مناسبی برای خوردن است! از مهمانی‌ها و دیدبازدیدهای نوروزی با انواع شیرینی و آجیل و سفره‌های رنگارنگ غذا گرفته تا غذاهای آماده و فست‌فود در مسافرت‌ها که البته از تبعات این روزهای پرخوری، بالا رفتن احتمال بسیاری از بیماریها و همچنین چاقی می‌باشد! به همین منظور به سراغ خانم دکتر شیخ الاسلام، دانشیار و عضو هیئت علمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و کارشناس مسائل تغذیه رفتیم تا راهکارهای پیشنهادی ایشان برای داشتن نوروزی بدون اضافه وزن و بیماری را بشنویم.
تاریخچه نوروز در فرهنگ ایرانی
ابوریحان بیرونی در التفهیم برای تعریف نوروز نوشته: «نخستین روز است از فروردین ماه و از این جهت روز نو، نام کردند زیـرا که پیـشـانی سال نو است و آنـچه از پس اوست از این پنج روز، همه جشن‌هاست و ششم فروردین ماه، نوروز را بزرگ دارند، زیرا که خسروان بدان پنج روز حق‌های خشم و گروهـان بگزاردندی و حاجت‌ها روا کـردنـدی، آنـگاه بدین روز ششم خلـوت کردندی، خاصگان را و اعتقاد پارسـایان اندر نـوروز نخستین آنست که اول روزی است از زمانه و بدو فلک آغازید گشتن.»